Skip to main content
News

Uppdateringsutbildning extra under våren

By February 16, 2015August 9th, 2022No Comments

I slutet av 2014 genomförde vi ett antal uppdateringsutbildningar för Time Care Planering respektive Time Care Pool på ett flertal ställen i Sverige. Totalt var det ca 250 deltagare.

Vi vill nu erbjuda er som inte deltog på utbildningarna en kombinerad uppdateringsdag för Time Care Planering och Time Care Pool för att ni ska kunna ta del av de viktigaste nyheterna och annat som vi gick igenom på dessa dagar.

Vi uppskattar att fördelningen kommer att vara ca 70 % Time Care Planering och 30 % Time Care Pool men det beror även på era frågor. Förutsättningarna för mer kundspecifika diskussioner är givetvis väsentligt större här än vid de traditionella uppdateringsdagarna.

Dagen kommer att genomföras hos er och även om den huvudsakligen är riktad till huvudadministratörer för Time Care Planering och Time Care Pool så har ni möjlighet att även ta med andra som har erfarenhet av programmen.

 

PRIS

Rabatterat pris på 11 000 kr + resekostnader. Detta pris gäller till och med 27 februari 2015. Maximalt deltagarantal 8 personer.

 

ANMÄLAN

Vid frågor och anmälan: Vänligen kontakta kundansvarige eller konsultchef Claes Gordon. ([email protected]) 070-684 11 17