Skip to main content
News

Årets vinnare av Time Care Award 2013

By March 19, 2014No Comments

Årets bästa prestation – Varbergs Omsorg

Vinnare av Time Care Award 2013 för bästa prestation inom bemanning och schemaplanering är Marthina Scheers, koordinator på Varbergs Omsorgs bemanningsenhet.

Marthina har av styrelsen tilldelats priset för bästa prestation för att bemanningsenheten tillsammans med löneavdelningen hittat ett sätt att arbeta med ökad grundbemanning. Arbetssättet har inneburit så att alla de som önskat utöka sin tjänst till heltid har fått det.

Arbetssättet innebär bättre kvalitet för kunderna inom vård och omsorg då de oftare möts av samma personer i vården. Kunderna slipper otryggheten i att träffa många olika personer samtidigt som Varbergs kommun har blivit mer effektiv.

Vinnaren utsågs av styrelsen för Time Cares User Group, ett nätverk bestående av Time Cares kunder.

Erik Stone från Time Care, säger: – Marthina Scheers från Varbergs Omsorg är en värdig vinnare av priset. Hon har lyckats med det som de flesta kommuner drömmer om, nämligen att både sänka kostnader och höja kvaliteten på vården. Bra gjort!

 

Om Time Care Award

Time Care Award är ett nyinstiftat pris som delas ut för att synliggöra vikten av en god bemanning i svenska kommuner och landsting och för att inspirera till fortsatta förbättringar. Priset delas ut till den som presterat årets bästa förbättringar inom schemaläggning och bemanning som leder till en förbättrad ekonomi, arbetsmiljö eller kvalitet.

 

Om Time Care AB

Time Care AB är specialister på schemaläggnings- och bemanningslösningar och levererar såväl produkter som tjänster. Time Care AB är en del av Allocate Software Plc, Europas ledande företag inom workforce management. I koncernen arbetar över 400 experter som hjälper kunder i 12 länder. Vi har under 20 års tid försett svenska kommuner och landsting med verktyg för bättre bemanning.